Grote steden in Swaziland
Voor actuele weersverwachtingen kies een stad
Zoeken naar andere steden

Het weer vandaag in Swaziland

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Swaziland
Kans op regen
%
Vochtigheid Swaziland
%

Swaziland weer Weersinformatie in Swaziland

Weet u niet zeker of het vandaag in Swaziland, gaat regenen? Wilt u het weer in Swaziland per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Swaziland zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Swaziland weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Swaziland op dit moment

Swaziland is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Swaziland woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Swaziland, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Swaziland in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Swaziland weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Swaziland, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Swaziland weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Swaziland.

Als u alleen door Swaziland trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Swaziland. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Swaziland per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Swaziland.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Swaziland u niet meer verrassen!

Het weer in Swaziland - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Swaziland?
De kans op regen in Swaziland is %.
Wat is het weer op dit moment in Swaziland?
Het weer op dit moment in Swaziland is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Swaziland?
De warmste maand van Swaziland is februari met een gemiddelde temperatuur van 27°C.
Wat is de koudste maand van Swaziland?
De koudste maand in Swaziland is augustus met een gemiddelde temperatuur van 9°C.
Provincies van Swaziland