Het weer vandaag in Kimberley

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Kimberley
Kans op regen
%
Vochtigheid Kimberley
%

Zuid Afrika weer Weersinformatie in Kimberley

Weet u niet zeker of het vandaag in Kimberley, Zuid Afrika, gaat regenen? Wilt u het weer in Kimberley per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Kimberley zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Kimberley weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Kimberley op dit moment

Kimberley is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Kimberley woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Kimberley, Zuid Afrika, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Kimberley in Juni pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Kimberley weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Kimberley, Zuid Afrika, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Kimberley weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Kimberley.

Als u alleen door Kimberley trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Kimberley. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Kimberley per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Kimberley.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Kimberley u niet meer verrassen!

Het weer in Kimberley - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Kimberley?
De kans op regen in Kimberley is %.
Wat is het weer op dit moment in Kimberley?
Het weer op dit moment in Kimberley is met een temperatuur van °C
Wat is de warmste maand in Kimberley?
De warmste maand van Kimberley is februari met een gemiddelde temperatuur van 32°C.
Wat is de koudste maand van Kimberley?
De koudste maand in Kimberley is augustus met een gemiddelde temperatuur van 7°C.

Aangeboden Hotels in Kimberley

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Kimberley te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Kimberley, kies er een uit en kies uw data.