Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in Welkom

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Welkom
Kans op regen
%
Vochtigheid Welkom
%

Welkom 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Zuid Afrika weer Klimaat in Welkom

Weet u niet zeker of het vandaag in Welkom, Zuid Afrika, gaat regenen? Wilt u het weer in Welkom per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Welkom zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Welkom weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Welkom op dit moment

Welkom is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Welkom woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Welkom, Zuid Afrika, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Voor meer weersvoorspellingen in oktober in Welkom, ga dan naar het weer in Welkom in oktober pagina.

Of u nu nog thuis zit en wilt weten of u een paraplu mee moet nemen of al onderweg bent u dag probeert te plannen, wij bieden u snel de weersverwachtingen aan die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat voor klimaat u kunt verwachten in een wereld waar er zovelen zijn. Nauwkeurige en snelle weervoorspellingen in Welkom zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Welkom, Zuid Afrika, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Elke 3 uur bieden wij updates wat betekend dat u voorbereid bent op regen, zon, ijzel of sneeuw!

Welkom weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen, dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Welkom.

Als u alleen door Welkom trekt, kunt u ook alvast het weer inzien voor de komende tijd. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Welkom. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Welkom per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Welkom.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, wanneer u extra zonnebrandcrème mee moet nemen of welke maanden u wat extra’s in uw koffer moet inpakken om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Welkom u niet meer verrassen!

Het weer in Welkom - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Welkom?
De kans op regen in Welkom is %.
Wat is het weer op dit moment in Welkom?
Het weer op dit moment in Welkom is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Welkom?
De warmste maand van Welkom is februari met een gemiddelde temperatuur van 30°C.
Wat is de koudste maand in Welkom?
De koudste maand in Welkom is augustus met een gemiddelde temperatuur van 5°C.

Vakantie in Welkom

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Welkom te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Welkom, kies er een uit en kies uw data.