Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties
Zoeken naar andere steden

Het weer vandaag in Gauteng

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Gauteng
Kans op regen
%
Vochtigheid Gauteng
%

Gauteng 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur
Zoeken naar andere steden

Zuid Afrika weer Klimaat in Gauteng

Weet u niet zeker of het vandaag in Gauteng, Zuid Afrika, gaat regenen? Wilt u het weer in Gauteng per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Gauteng zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Gauteng weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Gauteng op dit moment

Gauteng is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Gauteng woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Gauteng, Zuid Afrika, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Voor meer weersvoorspellingen in oktober in Gauteng, ga dan naar het weer in Gauteng in oktober pagina.

Of u nu nog thuis zit en wilt weten of u een paraplu mee moet nemen of al onderweg bent u dag probeert te plannen, wij bieden u snel de weersverwachtingen aan die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat voor klimaat u kunt verwachten in een wereld waar er zovelen zijn. Nauwkeurige en snelle weervoorspellingen in Gauteng zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Gauteng, Zuid Afrika, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Elke 3 uur bieden wij updates wat betekend dat u voorbereid bent op regen, zon, ijzel of sneeuw!

Gauteng weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen, dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Gauteng.

Als u alleen door Gauteng trekt, kunt u ook alvast het weer inzien voor de komende tijd. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Gauteng. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Gauteng per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Gauteng.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, wanneer u extra zonnebrandcrème mee moet nemen of welke maanden u wat extra’s in uw koffer moet inpakken om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Gauteng u niet meer verrassen!

Het weer in Gauteng - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Gauteng?
De kans op regen in Gauteng is %.
Wat is het weer op dit moment in Gauteng?
Het weer op dit moment in Gauteng is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Gauteng?
De warmste maand van Gauteng is februari met een gemiddelde temperatuur van 28°C.
Wat is de koudste maand in Gauteng?
De koudste maand in Gauteng is juli met een gemiddelde temperatuur van 6°C.