Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in Dakar

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Dakar
Kans op regen
%
Vochtigheid Dakar
%

Dakar 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Senegal weer Klimaat in Dakar

Weet u niet zeker of het vandaag in Dakar, Senegal, gaat regenen? Wilt u het weer in Dakar per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Dakar zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Dakar weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Dakar op dit moment

Dakar is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Dakar woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Dakar, Senegal, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Voor meer weersvoorspellingen in oktober in Dakar, ga dan naar het weer in Dakar in oktober pagina.

Of u nu nog thuis zit en wilt weten of u een paraplu mee moet nemen of al onderweg bent u dag probeert te plannen, wij bieden u snel de weersverwachtingen aan die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat voor klimaat u kunt verwachten in een wereld waar er zovelen zijn. Nauwkeurige en snelle weervoorspellingen in Dakar zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Dakar, Senegal, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Elke 3 uur bieden wij updates wat betekend dat u voorbereid bent op regen, zon, ijzel of sneeuw!

Dakar weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen, dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Dakar.

Als u alleen door Dakar trekt, kunt u ook alvast het weer inzien voor de komende tijd. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Dakar. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Dakar per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Dakar.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, wanneer u extra zonnebrandcrème mee moet nemen of welke maanden u wat extra’s in uw koffer moet inpakken om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Dakar u niet meer verrassen!

Het weer in Dakar - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Dakar?
De kans op regen in Dakar is %.
Wat is het weer op dit moment in Dakar?
Het weer op dit moment in Dakar is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Dakar?
De warmste maand van Dakar is november met een gemiddelde temperatuur van 29°C.
Wat is de koudste maand in Dakar?
De koudste maand in Dakar is maart met een gemiddelde temperatuur van 21°C.

Vakantie in Dakar

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Dakar te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Dakar, kies er een uit en kies uw data.