Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in Kano

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Kano
Kans op regen
%
Vochtigheid Kano
%

Kano 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Nigeria weer Klimaat in Kano

Weet u niet zeker of het vandaag in Kano, Nigeria, gaat regenen? Wilt u het weer in Kano per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Kano zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Kano weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Kano op dit moment

Kano is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Kano woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Kano, Nigeria, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Voor meer weersvoorspellingen in september in Kano, ga dan naar het weer in Kano in september pagina.

Of u nu nog thuis zit en wilt weten of u een paraplu mee moet nemen of al onderweg bent u dag probeert te plannen, wij bieden u snel de weersverwachtingen aan die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat voor klimaat u kunt verwachten in een wereld waar er zovelen zijn. Nauwkeurige en snelle weervoorspellingen in Kano zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Kano, Nigeria, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Elke 3 uur bieden wij updates wat betekend dat u voorbereid bent op regen, zon, ijzel of sneeuw!

Kano weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen, dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Kano.

Als u alleen door Kano trekt, kunt u ook alvast het weer inzien voor de komende tijd. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Kano. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Kano per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Kano.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, wanneer u extra zonnebrandcrème mee moet nemen of welke maanden u wat extra’s in uw koffer moet inpakken om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Kano u niet meer verrassen!

Het weer in Kano - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Kano?
De kans op regen in Kano is %.
Wat is het weer op dit moment in Kano?
Het weer op dit moment in Kano is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Kano?
De warmste maand van Kano is mei met een gemiddelde temperatuur van 41°C.
Wat is de koudste maand in Kano?
De koudste maand in Kano is februari met een gemiddelde temperatuur van 14°C.

Vakantie in Kano

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Kano te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Kano, kies er een uit en kies uw data.