Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in Abuja

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Abuja
Kans op regen
%
Vochtigheid Abuja
%

Abuja 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Nigeria weer Klimaat in Abuja

Weet u niet zeker of het vandaag in Abuja, Nigeria, gaat regenen? Wilt u het weer in Abuja per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Abuja zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Abuja weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Abuja op dit moment

Abuja is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Abuja woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Abuja, Nigeria, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Voor meer weersvoorspellingen in september in Abuja, ga dan naar het weer in Abuja in september pagina.

Of u nu nog thuis zit en wilt weten of u een paraplu mee moet nemen of al onderweg bent u dag probeert te plannen, wij bieden u snel de weersverwachtingen aan die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat voor klimaat u kunt verwachten in een wereld waar er zovelen zijn. Nauwkeurige en snelle weervoorspellingen in Abuja zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Abuja, Nigeria, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Elke 3 uur bieden wij updates wat betekend dat u voorbereid bent op regen, zon, ijzel of sneeuw!

Abuja weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen, dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Abuja.

Als u alleen door Abuja trekt, kunt u ook alvast het weer inzien voor de komende tijd. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Abuja. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Abuja per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Abuja.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, wanneer u extra zonnebrandcrème mee moet nemen of welke maanden u wat extra’s in uw koffer moet inpakken om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Abuja u niet meer verrassen!

Het weer in Abuja - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Abuja?
De kans op regen in Abuja is %.
Wat is het weer op dit moment in Abuja?
Het weer op dit moment in Abuja is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Abuja?
De warmste maand van Abuja is april met een gemiddelde temperatuur van 40°C.
Wat is de koudste maand in Abuja?
De koudste maand in Abuja is februari met een gemiddelde temperatuur van 21°C.

Vakantie in Abuja

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Abuja te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Abuja, kies er een uit en kies uw data.