Het weer vandaag in Calabar

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Calabar
Kans op regen
%
Vochtigheid Calabar
%

Nigeria weer Weersinformatie in Calabar

Weet u niet zeker of het vandaag in Calabar, Nigeria, gaat regenen? Wilt u het weer in Calabar per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Calabar zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Calabar weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Calabar op dit moment

Calabar is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Calabar woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Calabar, Nigeria, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Calabar in Juni pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Calabar weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Calabar, Nigeria, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Calabar weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Calabar.

Als u alleen door Calabar trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Calabar. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Calabar per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Calabar.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Calabar u niet meer verrassen!

Het weer in Calabar - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Calabar?
De kans op regen in Calabar is %.
Wat is het weer op dit moment in Calabar?
Het weer op dit moment in Calabar is met een temperatuur van °C
Wat is de warmste maand in Calabar?
De warmste maand van Calabar is februari met een gemiddelde temperatuur van 35°C.
Wat is de koudste maand van Calabar?
De koudste maand in Calabar is juli met een gemiddelde temperatuur van 23°C.

Aangeboden Hotels in Calabar

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Calabar te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Calabar, kies er een uit en kies uw data.