Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in Zomba

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Zomba
Kans op regen
%
Vochtigheid Zomba
%

Zomba 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Malawi weer Weersinformatie in Zomba

Weet u niet zeker of het vandaag in Zomba, Malawi, gaat regenen? Wilt u het weer in Zomba per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Zomba zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Zomba weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Zomba op dit moment

Zomba is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Zomba woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Zomba, Malawi, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Zomba in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Zomba weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Zomba, Malawi, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Zomba weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Zomba.

Als u alleen door Zomba trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Zomba. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Zomba per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Zomba.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Zomba u niet meer verrassen!

Het weer in Zomba - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Zomba?
De kans op regen in Zomba is %.
Wat is het weer op dit moment in Zomba?
Het weer op dit moment in Zomba is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Zomba?
De warmste maand van Zomba is november met een gemiddelde temperatuur van 33°C.
Wat is de koudste maand van Zomba?
De koudste maand in Zomba is juli met een gemiddelde temperatuur van 13°C.