Grote steden in Lesotho
Voor actuele weersverwachtingen kies een stad
Zoeken naar andere steden

Het weer vandaag in Lesotho

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Lesotho
Kans op regen
%
Vochtigheid Lesotho
%

Lesotho weer Weersinformatie in Lesotho

Weet u niet zeker of het vandaag in Lesotho, gaat regenen? Wilt u het weer in Lesotho per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Lesotho zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Lesotho weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Lesotho op dit moment

Lesotho is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Lesotho woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Lesotho, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Lesotho in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Lesotho weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Lesotho, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Lesotho weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Lesotho.

Als u alleen door Lesotho trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Lesotho. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Lesotho per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Lesotho.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Lesotho u niet meer verrassen!

Het weer in Lesotho - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Lesotho?
De kans op regen in Lesotho is %.
Wat is het weer op dit moment in Lesotho?
Het weer op dit moment in Lesotho is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Lesotho?
De warmste maand van Lesotho is februari met een gemiddelde temperatuur van 26°C.
Wat is de koudste maand van Lesotho?
De koudste maand in Lesotho is juli met een gemiddelde temperatuur van 2°C.