Het weer vandaag in Kisumu

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Kisumu
Kans op regen
%
Vochtigheid Kisumu
%

Kenia weer Weersinformatie in Kisumu

Weet u niet zeker of het vandaag in Kisumu, Kenia gaat regenen? Wilt u het weer in Kisumu per maand bekijken? of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Kisumu zien?

U vindt al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Kisumu weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Kisumu op dit moment

Kisumu is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Kisumu woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Kisumu, Kenia is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Kisumu in April pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Kisumuse weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen en als u de meest actuele weersinformatie in Kisumu, Kenia, zoekt dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet je altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Kisumu weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Kisumu.

Als u alleen enkel door Kisumu trekt kun kunt u ook alvast het verwachte weer inzien om zo een beeld te krijgen van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Kisumu. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Kisumu per maand te pakken en te presenteren kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Kisumu.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Kisumu u niet meer verassen!

Het weer in Kisumu - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Kisumu?
De kans op regen in Kisumu is %.
Wat is het weer op dit moment in Kisumu?
Het weer op dit moment in Kisumu is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Kisumu?
De warmste maand van Kisumu is maart met een gemiddelde temperatuur van 30°C.
Wat is de koudste maand van Kisumu?
De koudste maand in Kisumu is juli met een gemiddelde temperatuur van 14°C.

Aangeboden Hotels in Kisumu

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Kisumu te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Kisumu, kies er een uit en kies uw data.