Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties
Grote steden in Ghana
Voor actuele weersverwachtingen kies een stad
Zoeken naar andere steden

Het weer vandaag in Ghana

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Ghana
Kans op regen
%
Vochtigheid Ghana
%

Ghana weer Weersinformatie in Ghana

Weet u niet zeker of het vandaag in Ghana, gaat regenen? Wilt u het weer in Ghana per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Ghana zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Ghana weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Ghana op dit moment

Ghana is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Ghana woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Ghana, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Ghana in Augustus pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Ghana weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Ghana, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Ghana weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Ghana.

Als u alleen door Ghana trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Ghana. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Ghana per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Ghana.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Ghana u niet meer verrassen!

Het weer in Ghana - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Ghana?
De kans op regen in Ghana is %.
Wat is het weer op dit moment in Ghana?
Het weer op dit moment in Ghana is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Ghana?
De warmste maand van Ghana is februari met een gemiddelde temperatuur van 31°C.
Wat is de koudste maand van Ghana?
De koudste maand in Ghana is september met een gemiddelde temperatuur van 23°C.