Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties
Array

Het weer vandaag in Qena

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Qena
Kans op regen
%
Vochtigheid Qena
%

Qena 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Egypte weer Weersinformatie in Qena

Weet u niet zeker of het vandaag in Qena, Egypte, gaat regenen? Wilt u het weer in Qena per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Qena zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Qena weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Qena op dit moment

Qena is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Qena woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Qena, Egypte, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Qena in Augustus pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Qena weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Qena, Egypte, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Qena weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Qena.

Als u alleen door Qena trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Qena. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Qena per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Qena.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Qena u niet meer verrassen!

Het weer in Qena - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Qena?
De kans op regen in Qena is %.
Wat is het weer op dit moment in Qena?
Het weer op dit moment in Qena is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Qena?
De warmste maand van Qena is augustus met een gemiddelde temperatuur van 40°C.
Wat is de koudste maand van Qena?
De koudste maand in Qena is februari met een gemiddelde temperatuur van 8°C.