Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in Cleveland

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Cleveland
Kans op regen
%
Vochtigheid Cleveland
%

Cleveland 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

USA weer Weersinformatie in Cleveland

Weet u niet zeker of het vandaag in Cleveland, USA, gaat regenen? Wilt u het weer in Cleveland per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Cleveland zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Cleveland weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Cleveland op dit moment

Cleveland is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Cleveland woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Cleveland, USA, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Cleveland in Augustus pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Cleveland weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Cleveland, USA, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Cleveland weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Cleveland.

Als u alleen door Cleveland trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Cleveland. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Cleveland per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Cleveland.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Cleveland u niet meer verrassen!

Het weer in Cleveland - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Cleveland?
De kans op regen in Cleveland is %.
Wat is het weer op dit moment in Cleveland?
Het weer op dit moment in Cleveland is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Cleveland?
De warmste maand van Cleveland is augustus met een gemiddelde temperatuur van 26°C.
Wat is de koudste maand van Cleveland?
De koudste maand in Cleveland is februari met een gemiddelde temperatuur van -6°C.