Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties
Grote steden in Saint John
Voor actuele weersverwachtingen kies een stad
Zoeken naar andere steden

Het weer vandaag in Saint John

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Saint John
Kans op regen
%
Vochtigheid Saint John
%

Saint John 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur
Zoeken naar andere steden

Dominica weer Klimaat in Saint John

Weet u niet zeker of het vandaag in Saint John, Dominica, gaat regenen? Wilt u het weer in Saint John per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Saint John zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Saint John weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Saint John op dit moment

Saint John is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Saint John woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Saint John, Dominica, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Voor meer weersvoorspellingen in oktober in Saint John, ga dan naar het weer in Saint John in oktober pagina.

Of u nu nog thuis zit en wilt weten of u een paraplu mee moet nemen of al onderweg bent u dag probeert te plannen, wij bieden u snel de weersverwachtingen aan die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat voor klimaat u kunt verwachten in een wereld waar er zovelen zijn. Nauwkeurige en snelle weervoorspellingen in Saint John zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Saint John, Dominica, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Elke 3 uur bieden wij updates wat betekend dat u voorbereid bent op regen, zon, ijzel of sneeuw!

Saint John weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen, dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Saint John.

Als u alleen door Saint John trekt, kunt u ook alvast het weer inzien voor de komende tijd. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Saint John. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Saint John per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Saint John.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, wanneer u extra zonnebrandcrème mee moet nemen of welke maanden u wat extra’s in uw koffer moet inpakken om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Saint John u niet meer verrassen!

Het weer in Saint John - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Saint John?
De kans op regen in Saint John is %.
Wat is het weer op dit moment in Saint John?
Het weer op dit moment in Saint John is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Saint John?
De warmste maand van Saint John is juli met een gemiddelde temperatuur van 29°C.
Wat is de koudste maand in Saint John?
De koudste maand in Saint John is februari met een gemiddelde temperatuur van 25°C.