Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in Calgary

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Calgary
Kans op regen
%
Vochtigheid Calgary
%

Calgary 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Canada weer Klimaat in Calgary

Weet u niet zeker of het vandaag in Calgary, Canada, gaat regenen? Wilt u het weer in Calgary per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Calgary zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Calgary weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Calgary op dit moment

Calgary is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Calgary woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Calgary, Canada, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Voor meer weersvoorspellingen in oktober in Calgary, ga dan naar het weer in Calgary in oktober pagina.

Of u nu nog thuis zit en wilt weten of u een paraplu mee moet nemen of al onderweg bent u dag probeert te plannen, wij bieden u snel de weersverwachtingen aan die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat voor klimaat u kunt verwachten in een wereld waar er zovelen zijn. Nauwkeurige en snelle weervoorspellingen in Calgary zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Calgary, Canada, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Elke 3 uur bieden wij updates wat betekend dat u voorbereid bent op regen, zon, ijzel of sneeuw!

Calgary weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen, dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Calgary.

Als u alleen door Calgary trekt, kunt u ook alvast het weer inzien voor de komende tijd. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Calgary. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Calgary per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Calgary.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, wanneer u extra zonnebrandcrème mee moet nemen of welke maanden u wat extra’s in uw koffer moet inpakken om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Calgary u niet meer verrassen!

Het weer in Calgary - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Calgary?
De kans op regen in Calgary is %.
Wat is het weer op dit moment in Calgary?
Het weer op dit moment in Calgary is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Calgary?
De warmste maand van Calgary is augustus met een gemiddelde temperatuur van 23°C.
Wat is de koudste maand in Calgary?
De koudste maand in Calgary is maart met een gemiddelde temperatuur van -12°C.

Vakantie in Calgary

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Calgary te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Calgary, kies er een uit en kies uw data.