Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in Exeter

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Exeter
Kans op regen
%
Vochtigheid Exeter
%

Exeter 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Verenigd Koninkrijk weer Klimaat in Exeter

Weet u niet zeker of het vandaag in Exeter, Verenigd Koninkrijk, gaat regenen? Wilt u het weer in Exeter per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Exeter zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Exeter weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Exeter op dit moment

Exeter is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Exeter woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Exeter, Verenigd Koninkrijk, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Voor meer weersvoorspellingen in september in Exeter, ga dan naar het weer in Exeter in september pagina.

Of u nu nog thuis zit en wilt weten of u een paraplu mee moet nemen of al onderweg bent u dag probeert te plannen, wij bieden u snel de weersverwachtingen aan die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat voor klimaat u kunt verwachten in een wereld waar er zovelen zijn. Nauwkeurige en snelle weervoorspellingen in Exeter zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Exeter, Verenigd Koninkrijk, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Elke 3 uur bieden wij updates wat betekend dat u voorbereid bent op regen, zon, ijzel of sneeuw!

Exeter weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen, dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Exeter.

Als u alleen door Exeter trekt, kunt u ook alvast het weer inzien voor de komende tijd. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Exeter. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Exeter per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Exeter.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, wanneer u extra zonnebrandcrème mee moet nemen of welke maanden u wat extra’s in uw koffer moet inpakken om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Exeter u niet meer verrassen!

Het weer in Exeter - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Exeter?
De kans op regen in Exeter is %.
Wat is het weer op dit moment in Exeter?
Het weer op dit moment in Exeter is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Exeter?
De warmste maand van Exeter is augustus met een gemiddelde temperatuur van 19°C.
Wat is de koudste maand in Exeter?
De koudste maand in Exeter is februari met een gemiddelde temperatuur van 4°C.

Vakantie in Exeter

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Exeter te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Exeter, kies er een uit en kies uw data.