Het weer vandaag in Bazel

°
F
C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Bazel
Kans op regen
%
Vochtigheid Bazel
%

Bazel 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor meer details

Zwitserland weer Weersinformatie in Bazel

Weet je niet zeker of het vandaag in Bazel gaat regenen? Wil je het weer in Bazel per maand bekijken? of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Bazel zien?

Je vindt al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Bazel weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat je zoekt.

Weer in Bazel op dit moment

Bazel is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of je nu in Bazel woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd een goed idee om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Bazel Zwitserland is °. De verwachte maximale temperatuur is ° De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Bazel in September pagina.

Of je nu nog thuis zit en probeert jouw dag te plannen, of al onderweg bent en moet weten of je een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die jij nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt je voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat je kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Bazelse weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen en als je de meest actuele weersinformatie in Bazel, Zwitserland, zoekt dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur weet je altijd wat je kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Bazel weervoorspelling

Als je grote plannen hebt voor de komende dagen dan kun jij jezelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Bazel.

Als je enkel door Bazel trekt kun je ook alvast het verwachte weer inzien om zo een beeld te krijgen van wat je kunt verwachten. We kunnen je zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Bazel. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Bazel per maand te pakken en te presenteren kun je patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Bazel.

Zo kun je gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden je extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden je vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Bazel je niet meer verassen!

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Bazel te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan! Hier zijn de beste hotels in Bazel, kies er een uit en kies uw data.

5 sterrenhotel in Bazel
Grand Hotel Les Trois Rois
hotel starshotel starshotel starshotel starshotel stars
Boek Nu
4 sterrenhotel in Bazel
Hotel Victoria
hotel starshotel starshotel starshotel stars
Boek Nu
3 sterrenhotel in Bazel
Gast - und Kulturhaus Der Teufelhof Basel
hotel starshotel starshotel stars
Boek Nu