Het weer vandaag in Prizren

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Prizren
Kans op regen
%
Vochtigheid Prizren
%

Servië weer Weersinformatie in Prizren

Weet u niet zeker of het vandaag in Prizren, Servië, gaat regenen? Wilt u het weer in Prizren per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Prizren zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Prizren weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Prizren op dit moment

Prizren is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Prizren woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Prizren, Servië, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Prizren in Mei pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Prizren weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Prizren, Servië, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Prizren weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Prizren.

Als u alleen door Prizren trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Prizren. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Prizren per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Prizren.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Prizren u niet meer verrassen!

Het weer in Prizren - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Prizren?
De kans op regen in Prizren is %.
Wat is het weer op dit moment in Prizren?
Het weer op dit moment in Prizren is met een temperatuur van °C
Wat is de warmste maand in Prizren?
De warmste maand van Prizren is augustus met een gemiddelde temperatuur van 26°C.
Wat is de koudste maand van Prizren?
De koudste maand in Prizren is februari met een gemiddelde temperatuur van -4°C.