Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in Kosovska Mitrovica

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Kosovska Mitrovica
Kans op regen
%
Vochtigheid Kosovska Mitrovica
%

Servië weer Klimaat in Kosovska Mitrovica

Weet u niet zeker of het vandaag in Kosovska Mitrovica, Servië, gaat regenen? Wilt u het weer in Kosovska Mitrovica per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Kosovska Mitrovica zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Kosovska Mitrovica weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Kosovska Mitrovica op dit moment

Kosovska Mitrovica is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Kosovska Mitrovica woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Kosovska Mitrovica, Servië, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Voor meer weersvoorspellingen in oktober in Kosovska Mitrovica, ga dan naar het weer in Kosovska Mitrovica in oktober pagina.

Of u nu nog thuis zit en wilt weten of u een paraplu mee moet nemen of al onderweg bent u dag probeert te plannen, wij bieden u snel de weersverwachtingen aan die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat voor klimaat u kunt verwachten in een wereld waar er zovelen zijn. Nauwkeurige en snelle weervoorspellingen in Kosovska Mitrovica zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Kosovska Mitrovica, Servië, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Elke 3 uur bieden wij updates wat betekend dat u voorbereid bent op regen, zon, ijzel of sneeuw!

Kosovska Mitrovica weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen, dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Kosovska Mitrovica.

Als u alleen door Kosovska Mitrovica trekt, kunt u ook alvast het weer inzien voor de komende tijd. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Kosovska Mitrovica. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Kosovska Mitrovica per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Kosovska Mitrovica.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, wanneer u extra zonnebrandcrème mee moet nemen of welke maanden u wat extra’s in uw koffer moet inpakken om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Kosovska Mitrovica u niet meer verrassen!

Het weer in Kosovska Mitrovica - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Kosovska Mitrovica?
De kans op regen in Kosovska Mitrovica is %.
Wat is het weer op dit moment in Kosovska Mitrovica?
Het weer op dit moment in Kosovska Mitrovica is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Kosovska Mitrovica?
De warmste maand van Kosovska Mitrovica is september met een gemiddelde temperatuur van 30°C.
Wat is de koudste maand in Kosovska Mitrovica?
De koudste maand in Kosovska Mitrovica is februari met een gemiddelde temperatuur van -2°C.