Het weer vandaag in

F
C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind
Kans op regen
%
Vochtigheid
%

België weer Weersinformatie in

Weet u niet zeker of het vandaag in gaat regenen? Wilt u het weer in per maand bekijken? of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in zien?

U vindt al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer op onze website. Ga gewoon naar de pagina “ weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in op dit moment

is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in , België is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in in December pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle se weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen en als u de meest actuele weersinformatie in , België, zoekt dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet je altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor .

Als u alleen enkel door trekt kun kunt u ook alvast het verwachte weer inzien om zo een beeld te krijgen van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in . Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van per maand te pakken en te presenteren kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in .

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in u niet meer verassen!