Het weer vandaag in Bombay

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Bombay
Kans op regen
%
Vochtigheid Bombay
%

Bombay 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Indië weer Weersinformatie in Bombay

Weet u niet zeker of het vandaag in Bombay, Indië, gaat regenen? Wilt u het weer in Bombay per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Bombay zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Bombay weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Bombay op dit moment

Bombay is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Bombay woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Bombay, Indië, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Bombay in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Bombay weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Bombay, Indië, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Bombay weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Bombay.

Als u alleen door Bombay trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Bombay. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Bombay per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Bombay.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Bombay u niet meer verrassen!

Het weer in Bombay - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Bombay?
De kans op regen in Bombay is %.
Wat is het weer op dit moment in Bombay?
Het weer op dit moment in Bombay is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Bombay?
De warmste maand van Bombay is mei met een gemiddelde temperatuur van 33°C.
Wat is de koudste maand van Bombay?
De koudste maand in Bombay is februari met een gemiddelde temperatuur van 22°C.

Aangeboden Hotels in Bombay

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Bombay te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Bombay, kies er een uit en kies uw data.