Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in Asmara

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Asmara
Kans op regen
%
Vochtigheid Asmara
%

Asmara 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Eritrea weer Klimaat in Asmara

Weet u niet zeker of het vandaag in Asmara, Eritrea, gaat regenen? Wilt u het weer in Asmara per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Asmara zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Asmara weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Asmara op dit moment

Asmara is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Asmara woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Asmara, Eritrea, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Voor meer weersvoorspellingen in september in Asmara, ga dan naar het weer in Asmara in september pagina.

Of u nu nog thuis zit en wilt weten of u een paraplu mee moet nemen of al onderweg bent u dag probeert te plannen, wij bieden u snel de weersverwachtingen aan die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat voor klimaat u kunt verwachten in een wereld waar er zovelen zijn. Nauwkeurige en snelle weervoorspellingen in Asmara zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Asmara, Eritrea, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Elke 3 uur bieden wij updates wat betekend dat u voorbereid bent op regen, zon, ijzel of sneeuw!

Asmara weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen, dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Asmara.

Als u alleen door Asmara trekt, kunt u ook alvast het weer inzien voor de komende tijd. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Asmara. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Asmara per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Asmara.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, wanneer u extra zonnebrandcrème mee moet nemen of welke maanden u wat extra’s in uw koffer moet inpakken om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Asmara u niet meer verrassen!

Het weer in Asmara - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Asmara?
De kans op regen in Asmara is %.
Wat is het weer op dit moment in Asmara?
Het weer op dit moment in Asmara is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Asmara?
De warmste maand van Asmara is juli met een gemiddelde temperatuur van 31°C.
Wat is de koudste maand in Asmara?
De koudste maand in Asmara is februari met een gemiddelde temperatuur van 14°C.

Vakantie in Asmara

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Asmara te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Asmara, kies er een uit en kies uw data.